Petra en Simone, initiatiefnemers Social label

Samenwerkingspartners

Samenwerking C-mone & Studio Boot
Kunst en cultuur brengt mensen samen, stimuleert (p)articipatie en geeft identiteit.
We creëren een context voor interactie en sociale betrokkenheid. Waarin versterking van eigen kracht en talenten van mensen centraal staat. Waar betekenis, tijd en aandacht de nieuwe waarden zijn.

We doen dat door kunst en design te integreren in de samenleving voor innovatieve concepten met maatschappelijke impact. Initiatieven van kwaliteit, die er toe doen. Maatschappelijke initiatieven van creatief ondernemers Simone Kramer/C-mone en Petra Janssen/Studio Boot die in de praktijk vorm krijgen, zijn: www.sociallabel.nl en www.werkwarenhuis.nl

Pleisterplaats op Tramkade in 's-Hertogenbosch
C-mone is samen met Studio Boot kwartiermaker van Tramkade, een nieuw te ontwikkelen stadsdeel in 's-Hertogenbosch dat ze via het Werkwarenhuis met diverse activiteiten nieuw leven inblazen. Het Werkwarenhuis is de thuisbasis van Social label met oa designshop en cafe/restaurant Van Aken. Tevens een doorstroomhuis voor mensen die aan de zijlijn staan. Aan de voorzijde van het Werkwarenhuis hebben diverse creatieve ondernemers intrek genomen. Samen bouwen we aan een dynamische culturele ontwikkelplek voor de stad.

De Ambassade voor creatieve zaken /Brabant DC
C-mone is ambassadeur van De Ambassade voor Creatieve zaken, een publiek-private samenwerking die bijdraagt aan creatief ondernemerschap op cultureel, sociaal en economisch gebied www.deambassade.net. De provinciale overheid beschouwt de Ambassade als een belangrijke partner in het realiseren van haar ambities m.b.t. het DC netwerk. Zowel De Ambassade als Brabant DC zijn een initiatief van Geurt Grosfeld/Sonax.