top of page
sociallabelVAAS.RVOS05.jpg

aanpak

De wens om te creëren zit in de aard van het beestje: daar waar ruimte is, bouw ik het liefst in samenwerking met anderen nieuwe dingen, nieuwe verhalen. Dit zijn vooral lange termijn projecten. En soms ook events, inspiratiesessies of adviesgesprekken. Maar ze dragen allemaal bij aan een goed gewortelde verandering.

 

Via verbeelding en communicatie breng ik veranderingen op gang en creëer nieuwe perspectieven voor mensen en identiteiten voor organisaties en plekken. Ik bouw communities door bruggen te slaan tussen diverse mensen. Communicatie zie ik als basis van de samenleving.

 

'Ik combineer mijn werkervaring in de culturele sector,
bij bedrijfsleven en overheid en zoek steeds naar de juiste balans tussen artistieke, beleidsmatige en commerciële wensen voor nieuwe mogelijkheden. Goede energie en echte betrokkenheid karakteriseren mijn aanpak.
Ik beperk me niet tot een advies, het schrijven van een plan. Met mooie ideeën en campagnes alleen neem ik geen genoegen. Ik begeleid het liefst het hele traject om de samenhang van strategisch tot operationeel niveau door te trekken.’

foto: Rene van der Hulst (social label >VAAS)

bottom of page