top of page

programma C-mone ontwikkelt samenwerkingsprogramma’s voor een nieuwe rol van de kunsten, creëert interactie met betrokkenen en genereert nieuw publiek

_84A9331.jpg

projecten

BRABANTS KLOOSTERLEVEN I ONS KLOOSTERPAD 

2020-2021
In opdracht van de Provincie Noord-Brabant ontwikkelde C-mone programma en producten om de verhalen van de kloosters en de betekenis van kloosterwaarden voor nu en de toekomst op een andere manier te vertellen. Zo ontstond nieuw betekenisvol aanbod rond het Brabants Kloosterleven i.s.m kunstenaars, ontwerpers en kloosterlingen:

* Het Bindboek Ons Kloosterpad om wandelaars te verbinden aan bijzondere plekken. Een boek vol beelden en verhalen met ruimte voor mijmeringen. Grafisch ontwerp Leonie Verbrugge en fotoreportage Birgitta de Vos. Teksten i.s.m. onder meer Erfgoed Brabant, Erfgoedcentrum Nederlands kloosterleven. Ons Kloosterpad is ontwikkeld door Jasper van Deurzen ism diverse kloosters en instellingen zoals Visit Brabant 
 

* Ontwerpopdracht kloostersouvenirs; na een open call zijn 5 ontwerpers/kunstenaars geselecteerd die i.s.m. kloosters tastbare herinneringen van de inspirerende plekken langs Ons Kloosterpad maakten. Kunstloc Brabant faciliteerde dit project. 
 

* Kloosterlunch en Kloosterpad picknick  i.s.m. fooddesigner Katja Gruijters om de (h)eerlijke abdijproducten in de etalage te zetten en nieuwe toepassingen te stimuleren

URBAN HOUSE, TILBURG DANSSTAD

2018
Cross over tussen urban en theaterdans stimuleren via ‘Urban House’ residenties waarmee makers ruimte krijgen om te onderzoeken, produceren en presenteren in opdracht van Tilburg Dansstad.

 

TUDe – TILBURG URBAN DANCE EVENTS

2016 – 2017
Concept en programma ontwikkeling cross over theaterdans en urban scene o.a. Urban Conference 'The Pioneers' in opdracht van Tilburg Dansstad. 

TILBURG DANSSTAD

2009 – 2012
Ontwikkeling en begeleiding samenwerkingsprogramma danspartners in Tilburg met hoofdevents als internationale talentweek, locatiedans-projecten, Dansnacht en oktober Dansmaand.

SCHATTEN VAN BRABANT

2005 – 2011

Ontwikkeling concept, programma en campagne cultuurprogramma Provincie Noord-Brabant i.s.m. Sonax om de verhalen uit het verleden een nieuwe betekenis te geven via de kracht van verbeelding.

St-ART, kunstprijs bedrijfsleven

2009

Prijs opzetten om jonge kunstenaars te ondersteunen in hun ontwikkeling en samenwerking kunst en zaken stimuleren.

In opdracht van Nagtzaam Accountants

Foto: William van de Voort, TUDE/ Urban dance Conference 'The Pioneers' (2017)

bottom of page