top of page

community   C-mone verbindt mensen vanuit hun kwaliteiten en creëert nieuwe mogelijkheden. Kunst & cultuur verbindt. Daarmee geven mensen betekenis aan de wereld, voelen mensen wie ze zijn.

urban dansweek-merlindaleman2.png

projecten

URBAN HOUSE, TILBURG DANSSTAD

2018
Cross over tussen urban en theaterdans stimuleren via drie ‘Urban House’ residenties waarmee makers ruimte krijgen om te onderzoeken, produceren en presenteren in opdracht van Tilburg Dansstad.

URBAN DANCE GATHERINGS/ZUIDLIJN

2018
In opdracht van Zuidlijn heeft C-mone in elke stad een urban choreograaf of gezelschap gevraagd een korte dansproductie te maken; Nana van Moergestel (Dansnest) heeft de uitdaging opgepakt voor Breda (Pier15); Dewi van Maaren (Dukebox) voor Den Bosch (Werkwarenhuis); Martijn Verschuren (Urban Matterz) voor Helmond (Speelhuis); Nina duMoulin voor Eindhoven (Warehouse of Innovation/DDW) en Rohiet Tjon Poen Gie (Fontys Dance Academy) voor Tilburg (Nacht van de Kunsten).

KWARTIERMAKER CULTUUR GEMEENTE UDEN

2013 – 2014
Verbindingen leggen tussen cultuur en andere sectoren o.a. zorg, landschap en economie met de Cultuurvisie en Udenaar met de Toekomst als leidraad.

FASHION FOR FREEDOM

2012 – 2013

Nieuwe betekenis van vrijheid vormgeven via kleding om je uit te drukken, kleding met een verhaal. C-mone is gevraagd dit initiatief identiteit te geven en communicatief te begeleiden met twee grote events: 5 mei tijdens landelijke Bevrijdingsdag Breda en opening Dutch Design Week i.s.m. diverse organisaties.

Foto: Merlin Daleman, Tilburg Dansstad/Dansweek

bottom of page